Joint Venture amb English Go Centre

Ens agradaria aprofitar aquesta oportunitat per presentar la nostra empresa. Des d’English Go Centre oferim Professors Natius qualificats d’arreu del món a través de la nostra Plataforma d’streaming.

Impartim anglès col·loquial i professional mitjançant el nostre sistema de multi-streaming, i tenim una àmplia gama de cursos d’Anglès professional. Tots els nostres professors fan servir una metodologia i unes tecnologies interactives supervisades pel nostre equip de coordinadors, la qual cosa possibilita unes classes divertides i eficients, amb resultats ràpids.

L’EGC back-office coordina l’EQUIP (els professors i el coordinador) per oferir un servei professional entre l’alumne, l’empresa i el professor. Posem a disposició de les empreses més de 60 cursos d’anglès professional.

El nostre equip de professors d’anglès, natius i qualificats, té els coneixements adequats pel que fa a metodologia i habilitats didàctiques per impartir tant cursos d’anglès professional com col·loquial. Així mateix, tots els professors d’EGC tenen certificats TEFL/TESOL i experiència en ciències de la salut (IMAT, OMAT, BMAT) i en camps com l’aviació, el món empresarial, el dret, la indústria automobilística, el turisme, etc.

Formar una Joint Venture pot incloure aquelles empreses que ofereixen cursos als seus propis clients, com ara centres educatius, acadèmies, companyies d’assegurances, hospitals, bufets d’advocats, aeroports, clubs de pàdel i de golf, etc.

Important: no us oferim un servei, sinó una Joint Venture per a la vostra empresa de manera que puguem col·laborar com si fóssim una de sola, amb un profund sentit ètic dels negocis. I tot això, amb un sistema d’streaming únic i l’oportunitat de crear un vincle professional independentment de la ubicació geogràfica.

En la nostra primera trobada, podem debatre detalls tècnics i de finançament amb el nostre equip. És en aquest sentit que ens agradaria mostrar-vos el nostre interès per crear una Joint Venture amb la vostra empresa i oferir els nostres serveis de manera conjunta segons uns mateixos principis. Creiem que ens podem complementar mútuament. En cas que tingueu interès per la proposta o vulgueu algunes respostes, no dubteu a trucar-nos al 34 722 140 975 o enviar-nos un correu electrònic a info@egcentre.com.es i ens posarem en contacte amb vosaltres abans de 24 hores. Us agraïm l’interès i esperem rebre una resposta favorable de part vostra.

 

EGC Going Global

Tant les empreses com les persones necessiten tenir una mentalitat global per a un mercat mundial connectat, amb una societat multicultural.

 

logo_egc_blau

English Go Centre
Paul O’Donnell
Project Manager & Head Coordinator
paul.odonnell@egcentre.com.es
Mobile: +34 722 140 975

Llegiu amb atenció

Assegureu-vos d’haver llegit, comprès i acceptat la nostra Política de privacitat abans de triar els seus cursos.